Summa summarum

Helgen är över, endast söndagskvällen med sina sista kvardröjande fragment av helgkänsla återstår. Vi avslutar med en söndagsfilm och ett glas vin. Morgondagen innebär föreläsningsjobb för min del, så det blir till att starta tidigt tidigt för att vara i Skellefteå  till kl 9.30. En lååång inköpslista skall avhandlas  och faktiskt så känns det ganska kul att få shoppa lite, komma bort en stund och prova om föreläsandet fortfarande sitter i ryggmärgen.

13 kommentarer

  1. Undrande

    Vet hur vissa andra gör men hur gör du? Kan inte va lätt att alltid ligga i topp på VKs läsarlista då det är många som skriver. Eller finns det något knep 😉

  2. Marlene Jonsson

    Hoppas att resan hem gick bra. Måste bara få tacka för en superbra föreläsning. Det berörde ända in i hjärteroten.
    Jag har sagt som förslag att vi gör en skolresa till dig i Sandviken och få en till insperationsdag.
    Sköt om dig!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2011-02-07 08:58)
    Men sorry pinglan för ett trist och lite småkryptiskt svar;) Det var en gästföreläsning på en högskolevidareutbildning för undersköterskor från väster och norrbotten. Jättekul att träffa engagerade proffs som jobbar för en så bra sak! Jag kör enligt konceptet – ”Ring så spelar vi”. Oftast kommuner, anhörigföreningar eller studieförbund som hör av sig. Det känns kul att bibehålla den här nischen lite vid sidan av kassakvitton och stugstädningar:)

  4. Gunnel Forsberg

    Tack Marlen! Kul att föreläsningen landade i hjärtat – som avsett. Vilken fin ide att komma hit. Varva med naturupplevelser och inspiration kring dmens:) Kolla på facebooksidan Sandvikens Fjällgård och titta i fotoalbumet så får du se så fint det är här. Nu ska jag ta en titt på era utvärderingar. Det blir spännande!!

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Undrande (2011-02-07 07:41)
    Jag vet bara ett sätt och det är att skriva regelbundet och att försöka göra det så intressant och bra som möjligt. Hur gör andra?? Jag har bloggat ett par år och ser på statistiken i google analytics att jag har många trogna och återkommande läsare men även folk från världens alla hörn. Min policy är att snabbt responda till mina läsare som kommenterar, och att bjuda lite lagomt på mig själv. Många tror säkert att jag berättar om allt möjligt i bloggen. I själva verket så är bloggen bara ett litet ”fönster” till vissa av mina tankar. Jag vet inte varför så många läser men är i allafall glad för det.

  6. Gunnel Forsberg

    Svar till Undrande (2011-02-07 07:41)
    Hej igen ”Undrande”. När jag läser din kommentar igen, så här dagen efter, så ser en viss sarkasm som jag inte uppfattade igår och faktiskt liten en antydan till att jag skulle manipulera eller ”fuska” mig till min placering vilket är fullständigt befängt och en allvarlig anklagelse. Om någon har problem med att jag stabilt ligger bland de mest lästa, och att folk är generösa med att ge tummen upp, så är det ju bara att låta bli att läsa. Önskar dig en riktigt fin dag. Att solen ska lysa strålande på dig och smälta bort missunnsamhet/avundsjuka Jag hoppas att jag tolkat kommentaren fel Jag måste även säja att du verkligen har en kreativ mailadress [email protected]. Man kan nästan tro att du skapade den enbart för att kunna skriva denna anonyma kommentar. Än en gång blir jag påmind om det val vi människor har varje dag: Vilken känsla vi vill sprida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.