Tid att andas – Heja Simon

Som stolt moster till Simon Forsberg som med sitt bidrag Tid att andas, deltar  i lördagens melodifestivaltävling, vill jag förstås uppmana mina läsare till att spärra upp öronen lite extra och lyssna på den här killen vars fantastiska röst vi  i familjen fått glädja oss åt genom hela hans uppväxt. Rösta du med på Simon – en kille som är lika fin som han låter! Heja Simon! Vi håller tummarna för dig och röstar och röstar! Följ honom här:

http://www.facebook.com/?tid=1847230105100&sk=messages#!/pages/Simon-Forsberg-Official/122280487835873

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Godmorgon! Så kul att ni får sätta avtryck även i schlager världen! Det är egentligen helt uanför min musikfaiblesse, men jag kan gärna titta och eftersom jag vet att de som jobbar gärna ser festivalen så får det bli en del av fredagsmyset (visst är det fredag, vi tittar oavsett vilken dag). Jag tror jag röstade på de finska hårdrockarna för en del år sedan. Ska det här bli andra gången?;-)).

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2011-02-16 06:47)
    Godmorgon själv Ingemar! Precis som för dig så är jag inte särskilt intresserad av den musikcirkusen, men ändå så vill man gärna att fosterlandet ska representeras av någon riktigt bra låt/artist. Denna gång är jag förstås partisk, fast jag vet också vilken kapacitet den här killen har. Hoppas du gillar låten! Otroligt fin onsdag önskar jag dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.