Vänner

Tänk så fint att såhär mitt i livet, ja till och med en bit in på "döhalvan" får träffa och lära känna nya vänner. Det känns fint i hjärttrakten. Det är alltid lika roligt när de dyker upp här i Sandviken, laddade för en härlig friluftshelg. Sådana där människor som man inte behöver hålla in magen eller förställa sig för. Sådana som kan sparka av sig stövlen i hallen, dra ut en stol åt vid köksbordet, som man helt enkelt "kan vara sig själv för en stund med". Dessa är om något – Norrlands Guld. Vi hoppas att snart få besök även av Umeåvänner. Det är bara att rulla ut den rödaste matta vi har och öppna stora famnen för såväl gamla som nya vänner.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.