Kluven

Det blir nog till att tejpa upp en tidning på köksfönstret för att inte frestas att titta ut på allt det underbara. Svinkallt med ack så vackert! Här måste vi ta itu med administration, pappersjobb och allt sånt där trist som livet tyvärr även för med sig. Skynda skynda skynda…. Kanske ändå en röding eller två hinns med i eftermiddag!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Gunnel Forsberg

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-02-23 10:04)
  Jaså det finns dem som tycker det?? Kanske du skulle komma hit och ge oss lite inspirerande papperstips.Om man jämför med alternativet att sitta ute på sjön och vänta på rödingrycket så går administrationen s a s FETBORT :))

 2. Eva Gerdin

  Vilket energiknippe du är. Tänker på att du varje dag även städar toaletterna och andra utrymmen som du inte ens ids skriva om.
  Du skulle behöva ha mina superbra städgrejer som inte ens kräver kemikalier!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Eva Gerdin (2011-02-23 16:34)
  Ja alla de mindre roliga bitarna försöker jag tänka så lite som möjligt på. Det finns alltid tusen och en saker som behöver göras, men det vägs upp av de där guldstunderna som man kan sno åt sig lite mellan varven. Berätta gärna mer om dina braiga miljövänliga städgrejor:) Fast jag tycker faktiskt om doften av fräscht rengöringsmedel. Det är liksom ett kvitto på att det är rent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.