Fiskeguide

Idag har vi fått fint besök av min bloggkompis Erik (Haspelrullen) och hans Rosita. De ska bo här i veckan och jag hoppas förstås att de ska få både fint väder och några fina rödingar, men som alltid är ju både vädret och fisket lynnigt.  Vi håller i alla fall tummarna och ställer klockan på tidigt för ett morgonfiske tillsammans. Förhoppningsvis kan jag visa dem några fina ställen, och med lite tur – om solen behagar skina – så kan vi åka en tur upp på fjället. Nu har jag äntligen gjort det mesta av den här långa dagens arbete och hoppas på en timmes "göra ingenting" innan kvällen är över. I morgon väntar vår låtsashelg, men tyvärr så blir det nog inte mycket vila om jag ser pappershögarna som väntar.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Lennart (2011-03-20 20:22)
    Samma sak önskar jag dem, och gör mitt bästa i fiskeguidandet. Vi hoppas på bättre väder. Det har varit blåsigt och snöat idag. Fisken kurar någonstans och ville inte hugga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.