Rymningsbenägen

Donar på här in i det sista med efterdyningarna av helgens jobb. Beställningarna ska göras innan jag kan slappna av. Det är inte utan att man är en smula spak efter några intensiva dagar. Jag längtar tills imorgon då vi ska åka ut på en riktigt fin lång och välbehövlig  fjälltur tillsammans. Bara R och jag, ett renskinn, en god matsäck och en burk med piggelina maggots. Kameran får följa med förstås. Det är sista dagen man får isfiska på de "ljusblå" sjöarna på fiskekartan så man vill ju passa på. Solen säjs ska skina på ond och god och det utlovas minusgrader inatt.  Robban och Rolle har varit ute och sladdat med båda sladdarna på omkringliggande leder. Det är ingen slump att vi fått beröm för skoterlederna detta år. Det ligger tid och möda bakom. Tack alla ni som hjälpt till. Ännu har jag den goda känslan av årets mysiga Valborgsfirande och värmen från alla uppmuntrande ord i mitt bröst. Vi är så glada.

2 kommentarer

  1. Annelie Öhman

    Tack snälla fina Gunnel och Robert för all service och omtanke ni skänkt oss denna vår. Att man kommer långt med positvism och glädje har ni verkligen bevisat. Ha en fortsatt trevlig vår i Sandviken.
    Ses till hösten!
    Kram Öhmans

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Annelie Öhman (2011-05-02 19:11)
    Tack Annelie! Med sådana fina gäster är det inte svårt. Vänlighet smittar 🙂 Vi ser fram emot att träffa er igen, om inte förr, så till hösten. Hoppas att ni får en härlig sommar:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.