Själavård och fotvård i en salig blandning

Vi har haft ett par helt fantastiska soldagar tillsammans med B&D. INgen fisk att tala om men värme solsken och trevliga utflykter och måltider tillsammans. Dagens proffsiga fotvård serverad av Birgitta till mina små rosa dammiga trötta fossingar, var välbehövlig och helt underbar.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Britten

  Vad glad jag är aTT jag hittade hit. Jag är kusin med Christer och kommer mycket väl ihåg dig men tror kanske inte du vet vem jag är. Hittade mycket underbar läsning här inne och kommer gärna tillbaka.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Kina Levin (2011-05-13 06:37)
  Ja jag blev nästan ”som ny”! Förstår att det är full fart på havsöringen nere hos er. Det kan jag sakna lite:) men å andra sidan så har jag ofiskt på många fina ställen här. Närheten till Norge gör at möjligheten till såväl havsörings havs och laxfiske finns inom en timmes bilfärd Ser fram emot sommaren!!
  Kram!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Melissa (2011-05-12 21:23)
  Ja det är nästan omöjligt om man är ensam:) Trots att jag är kort i rocken så börjar det bli allt längre ned till backen:)) är det åldern månne:))

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Britten (2011-05-12 00:40)
  Hej Britten!!
  Välkommen hit! Blir lite nyfiken på vem du är men kommer inte såhär direkt på om vi träffats. Kanske minnet friskas upp:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.