Rena rama djurparken

Kvällens bilutflykt gav flera fantastiska upplevelser och bilder och man känner sig verkligen tacksam som får se allt detta på nära håll. Flera rävar, ett lompar, tre tjädertuppar på samma ställe, några tjäderhönor, en galen riptupp och så ett par stora fåglar som var grå/lila/bruna med en vit ring kring halsen. Jag undrar verkligen vad det kan vara för fågel. Sist av allt kliver en gullig sjöfågel in under fönstret där jag sitter och skriver:) Om jag inte ser fel i fågelboken så är det nog en bläsand.

Den tjäderleken, den tjäderleken…tupp tupp men inte höna

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Haspelrullen (2011-05-20 11:48)
    Jag förstår det. Det skulle jag också göra om jag var du:) Specielt om man är fågelintresserad så finns här mycket att se nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.