Fjällmys

Att först grilla tillsammans med vännen sin i gapahuken. Därefter få vara åskådare när han beger sig ut bland isflaken med roddbåten för att försöka rädda Sandvikenskylten. Att sedan avsluta den soliga vårkvällen med en vedeldad bastu under en glödande solnedgång i vårt vackra vykort känns inte helt fel. Bort smälter allt som är trist och nuet blir glödande speciellt och värdefullt. Vi tänker glädjas och njuta åt det det korta alltför snabbt flyende livet. Vara tacksamma för hälsa och krafter.  Glädjas åt varandra trots fel och brister. Vi önskar dig det detsamma.

Brytningstid mellan vinter och vår

Fjällbjörken växer seg och stark så gott den kan, ser uppåt och försöker fånga ljuset.

Vyn från vår vedeldade bastu. Snart är isen borta.

Etiketter: , , , , , , ,

9 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Jag är definitivt lite avis på ljuset uppe hos dig. För Umeå känns främmande och lite som om det ar krig just nu tack vare mörkläggningen. Och jag hoppas verkligen att ingen behöver råka illa ut tack vare den.
    Men ha en mysig helg för övrigt. Vi shoppade för alldeles för mycket pengar idag, men bara nyttiga saker i alla fall. Över 1 100 för en förhoppningsvis bra blodtryckmätare. Den första, lite billigare, var vi tvungna att lämna igen då manchetten var för liten. Den skulle vara för vuxna men tydligen inte för norrlänningar! Lite egoboost blev det i alla fall. De flesta killar vill ju ha väl tilltagna överarmar. Ha det!

  2. Maria Skiddi

    Gonatt=) I Imorrn väntar en ofjällig söndag i shtaan med Crypotosporodium.,,, tvätta i en fjällbäck skulle vara en utflykt som man gladeligen skulle välkomna.. ist väntar pannor på spisen.

    Härlig läsning varje dag från ert Sandviken!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2011-05-21 23:12)
    Hu och usch för den bacillusken. Hoppas det löser sig snart så ni kan få börja dricka kranvatten igen! Fjällbäck, det är grejer det:)))

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Kerstin Oskarsson (2011-05-22 00:00)
    Du är ung och morsk! Vi är lite stappelbent och inte så vigulanta som du:) Badandet får vänta till sommaren:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.