Till sängs med den lilla svarta

Har gubevars en nyinförskaffad mobiltelefon full av finesser som jag gärna ville ha. Som tur är så finns GPS i den så nu ska jag väl inte komma bort mig i brådrasket. Dessvärre är jag ju som bekant oteknisk nangting!! Hittills har jag lärt mig att slå av och på den. Tagit ett par kort och spelat in fågelsången som vi hör från sovrummet. Dessvärre började storsnarkaren att överrösta dem så jag fick avbryta. Nästa etapp blir att lära sig ställa väckarklockan och provskicka ett sms. Det blir kvällens sängaktivitet.

För er som är duktiga anser ni antagligen att Sony Ericson Xperia Arc är att betrakta som pärlor för svinen åt mig. Den gamla Nokia 3310 hade egentligen allt jag behövde. Men jag hoppas förstås på att jag mirakulöst ska lära mig allt. Att jag som genom ett trollslag ska förstå vad appar och widget är för något. Ja tyck hä hörs oknytt!!!

Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Kerstin Oskarsson

  Min mor införskaffade för inte alltför länge sedan en ny telefon.
  Äntligen kunde jag skicka bilder på Gerda och hon har även själv tagit kort på sitt älskade barnbarn, så att som hon säger ”Då har jag nåt att titta på tills nästa gång jag får träffa henne” 🙂

  Lycka till med din nya!

  Kram Kerstin

 2. Kina Levin

  åh, vad avis jag blir!
  Precis en sådan vill jag ha:O)
  Jag har en SE X8, men man vill ju alltid uppdatera sig,prylnörd som man är…

  ha det så gott…

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kina Levin (2011-06-01 06:53)
  Jaså du är prylnörd, det visste jag inte:) Ja förutom de fina fiskegrejorna förstås:) Du får plundra spargrisen helt enkelt!!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Sven (2011-06-05 11:10)
  Har respekt för strålning och örsöker ha måttligt med strålande saker i sovrummet. Svårt dock – R är så strålande:) Dygnet runt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.