Kvart i gin o tonic

Nu har vi snart jobbat klart för idag. Vi håller på att göra i ordning på framsidan så det ska se lite trevligare ut. Putsar fönsten i glashuset och ska mysa till det där  lite imorgon så vi kan sitta där och inta en eller annan måltid. Här uppe i hörnet äter vi "ute" varje dag. R har rivit upp gräset vid bron bort mot servicehuset med hjälp av minigrävaren och Lillvännen. Där ska det istället läggas grått grus och fina krukor med nyplanterade sommarblommor. Min röda jättestora hängmatta får även plats diagonalt. Där ska jag ligga och gona mig i lä och morgonsol. R som är så snäll och uppfyller mina grusnycker kan också rymmas…om vi har en ovanligt vigulant dag och är riktigt goda vänner.

Nej nu ska här bjudas på en iskall gin o tonic och därefter blir det till att grilla lite fådd hälleflundra. I all enkelhet;)

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Marianne

    Jag har just blivit bjuden på en fantastisk middag hos E med grillat tjäderbröst rotsaker i folie ädelost sås och ett underbart Amarone vin.Vi mår riktigt gott vid kusten också! + 26,4 just nu kl 21.05. Kram från oss! M

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Marianne (2011-06-10 21:09)
    Oj så gott det lät. Har aldrig tänkt på att man faktiskt kan grilla tjäder. Tar gärna receptet då vi tänker anrätta vår tjäder i sommar. Kan rapportera att den grillade hälleflundran, marinerad i citron/olivolja,vitlök, chilisås salt o citronpeppar blev gudomligt god grillad ihop med små tomater och grönsaker med klyftpotatis och en ny sås som jag svängde ihop. Det kunde man ha bjudit självaste kungen på. Skål och ha det så mysigt! Kram från oss två

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.