OK i baken

Just vinkat farväl till hälsovårdsinspektören som tagit sig en titt på vår butik. Vi fick OK och tummen upp. Skönt att veta att man gör rätt!! Nu blir det omelett i det gröna och därefter sommarblomsplantering. R kom hem med rätt sorter. Duktig kille!!

Det blev margeuriter, blå och vit hänglobelia, blå petunia och gula tagetes. Svenskt så det förslår. Det behövs häruppe i gränstrakterna så man inte glömmer sitt ursprung. Dessutom några jordgubbsplantor, få se om det myckna ljuset och lite lä kan skrämma fram några fina gubbar denna sommar.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2011-06-10 15:30)
    Helt rätt tänkt! Men det vete katten om jag bjuder dem. dessa gubbar är reserverade för gubben gumman och eventuellt några väldigt speciella vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.