Unga hjärtan

Idag vinkade vi farväl till Ove som gästat oss ett par dagar. Visst är vi ett stiligt par på bilden? Avslutningsvis bjöd Robban på Fjäll-SPA: Utomhusrakning med lödder och allt i den härliga morgonsolens sken och med spegelblank sjö och vackra fjäll som fond. Så avskedskramen var väldigt len om kinden! Vi hoppas att han snart orkar hälsa på oss igen.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. annkristin

  Så underbart att R.s pappa kunnat vara hos er några dagar! O tala om kvalitetstid för honom! Det här kommer han att leva länge på, kom ihåg att du skrev att det var svårt för honom att hälsa på när ni var i Gauto..för nån/några somrar sen, nu har han fått tanka energi o kärlek så det räcker ett tag:) Ha en fortsatt fin sommar i det ljuvliga sommarvädret!
  Annkristin

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till annkristin (2011-07-08 15:48)
  Ja det var verkligen en fin bonus, att han kunde komma hit. Önskar dig en fin sommar du med. med alla livets fina ingredienser

 3. annkristin

  jo..ska verkligen försöka göra det bästa av den här sommaren..gått på kryckor i 4 v nu..:(..inflammation o upphakning i bäckenet..bara att se framåt..tur att jag fått in en bra kryckteknik 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.