Hungriga grannar

En lite annorlunda bild av Björntoppen. Så här fina men väldigt glupska grannar har vi. Här är en av kullarna i grannskapet med inte  mindre än 5 rävungar. Många ripor och harpaltar riskerar att försvinna där.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Ingemar Wahlström

  Några av mina kusiner såg 25 rävungar då de åkte upp till Vilhelmina en natt. Har själv haft det oförskämt bra däruppe, och igår fick jag till och med en spekulant på huset. Vore skönt att få lämna det till någon som använder det, och Sean och Sattu är ofta uppe från söder och fiskar.
  Idag ska jag bland annat lämna in en ”vattentät” enligt ”amerikanska arméns hårdaste normer” telefon där mikrofonen och en del annat dog efter förssiktig avspolning med svag stråle och noggrann torkning.
  Ha det bäst min vän såhörs vi på bloggen framöver.
  Kram
  Ingemar

 2. Gunnel Forsberg

  Ja eftersom det varit rått/lämmelår så har det väl varit ovanligt gynnsamma förutsättningar för stora och många kullar. 25 st – det var inte dåligt! De här lever dock verkligen i riskzonen nu när vi upptäckt dem (trots att de är söta)!! Oj, det lät som om amerikanska armen borde se över sina ”normer” 🙂 Fortsatt fin sommar önskar vi dig! Lycka till med husförsäljningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.