Samma lika fast tvärtom

Rullar ut en mental röd matta för mina trötta tappra pojkar som strax är hemma igen efter en riktigt lång lastbilsdag. Rullar för övrigt ihop allt i mattväg med tanke på en viss ung prins som till nöds använder hallmattan som toa när det är riktigt bråttom. Mörkret har sänkt sig över Sandviken och det blåser ganska mycket. Lite höstlikt är det allt. Nu blir det både välkomstte  och enmans-välkomstkommitté. Imorgon bär det av  för min del. Premiärflygning från Arvidsjaurs flygplats till Arlanda  sedan pussar och mys i Solna hos Sixten och hans föräldrar, tåg till Alvesta för demensföreläsningen Tankeväckaren. Besök hos sprillans färska Alice, storebror Oliver, Sandra o Christian i Göteborg innan jag återvänder hit till vykortet igen.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Härligt det låter med ditt paradis. Men ibland behöver man äevn åka bort och vila sig.

  Snälla kan du återgälda mitt besök och trilla in på min sida idag och skriva en kommentar. Det skulle betyda mycket med din åsikt.

  Tackar på förhand

 2. Maria Skiddi

  När man är hungrig kan man gå till en Pizzeria. Som valpägare bor man i en annan sorts pisseria, men antar att en förmildrande omständighet ändå är att denna pisseria ligger i vykort å denna ”gästen” kommer att bättra sig!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-08-16 07:22)
  Vila känns verkligen behövligt och trevligt! Skrev en kommentar till ditt inlägg rörande en aktuell sak. Många barn drabbas och hamnar mellan i föräldrarnas mer eller mindre meningslösa strider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.