Kåt-klubb

Idag har vi haft en mysig höstlördag i Sandviken. Flera familjer är här. Man förbereder inför vintern, bara myser och/eller umgås. Precis som det ska vara. Just nu ser jag en glad R omringad av fina ungar här ute. De som är framtidens Sandvikare.

Funderade på lämplig rubrik till detta inlägg. Gärna något som relaterade till eftermiddagskaffetåren som intogs gemensamt kring elden i tältkåtan under trevliga och lättsamma former. Drog mig då till minnes en humoristisk episod  som min syster E berättat om när deras  då 6-åriga dotter samlade fina kottar med sina kompisar och startade en kott-klubb på campingen. Hon målade en fin skylt med texten: Kåt-klubb till omgivningens glada leenden:)

3 kommentarer

  1. Eva Gerdin

    Du är helt enkelt oslagbar, jag vet det för jag känner dej och har jobbar med dej ett antal år! Har tom lotsat in dej i sjuksköterskeyrket!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Eva Gerdin (2011-09-17 17:39)
    Ja du Eva…jag glömmer aldrig ditt välkomnande när jag som nybakad skräckslagen sköterska skulle göra mitt första sommarjobb på Tegs vc. Då blev du min förebild. kram

  3. Dan Önnerlöv

    Läser din blogg bara nu och då tyvärr. Men med den rubriken så kan man ju inte låta bli att klicka vidare (åldern) Helt ärligt så blev jag lättad när jag såg vad det handlade om..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.