Badbrudar. Varning för starka bilder.

Här kommer de utlovade badbrudarna Lena och Ann-Kathrin som trotsade den isande kylan i Tjaktjaures iskalla vatten efter bastubadet. Där gjorde somliga sig kvitt stämpeln som badkruka:

Förutom en massa gott fikabröd fick vi den här  fina utomhuskrukan av tjejerna. Den står så fint och lyser upp höstmörkret på framsidan.

A-K och Kristina "fjällvandrar" light

Tre typiska "gränsfall". Den klassiska fotograferingen vid gränsstenen. Nu har de varit "utomlands" igen. Värst vad dom rejer!!

Utkiksplats på toppen. Lena fotograferar flitigt

Även fast höstfärgerna bleknat så är ändå detta landskap så otroligt vackert. Jag kan aldrig se mig mätt.

Nu har tjejerna åkt hem. Jag är så glad att de kom. Glömde att dokumentera och ta bilder av våra trevliga måltider men har minnesbilderna klara och varma kvar. Välkomna tillbaka.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Ann-Kathrin

    Nu är vi hemma igen efter denna fantastiska helg, är så jätteglad att vi kom oss iväg för att hälsa på er i vykortet. Det gav det verkligen mersmak att åka upp fler gånger. Många kramar och krya-på-er-hälsningar

  2. Lena

    Tack för en helt otrolig helg tillsammans med er! Själen är fylld till bristningsgränsen med både vackra vyer, lugnet på sjön där på morgonenkvisten och många skratt tillsammans.
    Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.