Tur man har hår…..

Idag blir det att lyfta sig själv i håret, högt ovan snor och dammråttor. Den nya e-bokföringen måste jag komma igång med och mata in en massa verifikat. Drar ner solgardinen i köket så jag slipper se sjön som just nu lägger sig svart och nästan spegelblank. På golvet har jag en brunögd skönlockig yngling som slickar mig på benet och vill leka. Om jag vann på lotto så skulle jag troligen anställa en egen Ulla-Bella till det trista kontorsjobbet, gärna en med dubbelkompetens som professionell städare och med ett genuint intresse för siffror och statistik. Då kunde jag få hänge mig åt det som för mig är höstens egentliga mening – dra på sig tjocksockarna, tända några värmeljus, stänga telefonen, sätta sig riktigt bekvämt med gosvovven och bara skriiiiiiiiva.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Birgitta

    Du klarar det säkert. När jag gör något som inte är allra roligast så tänker jag framåt att när jobbet är klart så tar jag en ORDENTLIG belöning som i ditt fall naturligvis blir en extra tur på sjön. LYCKA TILL!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.