Broddway

En helg är till ända. En helg av jobb, halkiga hundpromenader och av marktjänst. Ikväll har jag hägringar efter ett badkar. Tänk att få sänka ned den värkande gammkroppen i ett vamt bad. Vilken otrolig lyx. Men ett fotbad får duga. Ser fram emot en ny vecka, att att få fortsätta se bygget ta form. En heldag hos mor, klippa och permanenta henne, få prata och rå om henne ska bli jättemysigt. Därefter bär det av mot Vilhelmina för Tankeväckaren. Skönt med lite luftombyte.

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Sonia (2011-10-24 12:58)
    Stående inbjudan…låter mer som en duschkabin?? Men jag vet att du har ett mysigt badrum. Kommer gärna. I dagens kyla skulle jag gärna har varit tvärsnörtdit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.