Nyförälskad

Nyförälskad är bara förnamnet på Leos tillstånd för dagen. Rusig av kärlek och glädjeyra spanar han i fönstret eller tumlar om i nysnön ute på isen med Donna. Emellanåt suckar han djupt eller gnyr om han får syn på henne genom fönstret. Hormonerna dansar polka i hans tonårskropp men hennes reaktion är förståeligt nog inte odelat positiv över hans intensiva intresse. Man kan inte annat än att småle och minnas hur härligt och jobbigt det var i ungdomens kärleksyra. Man skulle nog inte orka med den intensiteten nu. Pussar R lite på skulten och stryker ömt över rutigskjortan. Han är lite sliten nu och fick en välbehövlig sovmorgon i morse. Bygget står still i ett par dagar och vi får tid att göra lite annat behövligt. Nu ut i lagårn och söka reda på julkartonger. Lite adventskänsla måste vi ju ha.

2 kommentarer

  1. Sonia

    Är du inte rädd att han rymmer när hormonerna tar över? S-B höglöper nu, och jag skulle aldrig våga ta av henne kopplet utomhus.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Sonia (2011-11-24 13:11)
    Han är kring fötterna på oss och far inte iväg utom synhåll. Damen i fråga löper inte nu. Om så vore fallet så måste vi ju ha honom kopplad. För övrigt är det helt hundfritt i dessa avkrokar för närvarande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.