Lämna VK-bloggen?

Har nästan tappat sugen. Blir så trött på att vk-bloggen blivit ett tillhåll för fingerade bloggar, har hackats eller vad det nu beror på att bloggen varje dag översvämmas med  dessa engelskspråkiga "bloggar" som inte innehåller något annat än en massa irrrelevanta etiketter. Vk bryr sig uppenbarligen inte. Just nu ligger inte mindre än 9 sådana blogginlägg synliga på alla möjliga orter. Notera att de flesta inläggen är gjorda på samma klockslag. Detta tar plats från de seriösa vk-bloggare som jag och säkert många med mig gärna läser och följer. Rapporter till vk lämnas helt obesvarade. Vad tycker ni andra om detta?

Etiketter: , , ,

16 kommentarer

  1. Sonia

    Först nu förstår jag vad du/ni menar! Jag har sett att du mfl skrivit om detta tidigare, men eftersom jag har din blogg som favorit ser jag aldrig startsidan för vk blogg. Jag tyckte redan när ni flyttade till S-viken att du skulle byta, men vet att du ville vara VK lojal.

    Det borde ju inte vara så svårt för vk att stänga av ip.nr, såvida det inte är ett program som skapar dessa bloggar. Men dom borde iaf responsa på era rapporter!

  2. urban

    Klart du ska stå på egna ben.De sköter ju inte längre sina åtaganden. Sen säjer du bara den reklam som du tycker är seriös.Entreprenörer som ni är så kirrar ni det galant. Urban

  3. Christer

    Jag skulle sluta blogga på VK och gå över till en annan blogg, den jag skrev på tyckte jag fungerade bra, blogg.se. Det viktiga är dock att du fortsätter skriva, vi vill inte att du slutar förstår du!

  4. Per

    Hej Gunnel. Först i morse förstod jag vad du, med flera bloggare skrivit om tidigare. Har aldrig klickat på nån tidigare,men i morse blev jag något irriterad milt sagt på detta dravel. Måste ju gå på nåt vis att filtrera bort sånt otyg,att nån överhuvudtaget ids hålla på med sånt.

  5. annkristin

    Hej Gunnel!
    Ja jag irriterar mig oxå på dessa blåa silhuetter men aktar mig noga för att klicka på dom, så att dom inte hamnar på topplistan i onödan. Där brukar ju du figurera stadigt däremot 🙂
    Om du börjar blogga nån annanstans är det ju helt OK, bara vi får den nya adressen.
    Ha en fin helg! Kram!

  6. Jan Nilsson

    Hej du! Ja, det har inte känts så seriöst att nonsensinläggen fått breda ut sig som de gjort. Jag har funderat på att göra ett uppehåll tills man fått bukt med dem.

  7. Gunnel Forsberg

    Svar till Sonia (2011-12-17 14:45)
    Ja jag är besviken på VK. Ett svar är det minsta man kan begära. Ska fundera på om och vart det bär isåfall….Får nog anställa en skreterare för att skriva ut alla mina bloggar från start:) Dem vill jag ha kvar. Somligt är bra iallafall!

  8. Gunnel Forsberg

    Svar till Christer (2011-12-17 17:26)
    Tack för tipset. Jag vill verkligen inte sluta skriva så jag får ta och kolla igenom lite olika ställen och se om jag gör slag i saken. Har (hade) bara någon fånig lokalpatriotisk känsla för VK, men nu är den ganska uppluckrad.

  9. Gunnel Forsberg

    Svar till Per (2011-12-17 17:39)
    Ja det borde gå att spärra, man måste ju kunna stänga av dem. Det är ju inga bloggar i egentlig mening utan bara en kanal för rent skit. Borde vara i VK:s intresse att hålla sånt borta

  10. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2011-12-17 19:04)
    Samma här, jag vill inte bidra till deras synlighet. Tackar alla mina trogna läsare som tummar upp, kommenterar och gillar det jag skriver. Känner mig verkligen hedrad. Kram till dig med och önskar dig en god jul!

  11. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2011-12-17 23:03)
    Samma här! Funderar på någon bra portal, men tycker att det känns trist att flytta på grund av en sådan här grej.Tips emottages tacksamt på bra portaler.

  12. Lennart

    Du behöver inte skriva om blogginläggen. Både WordPress och Blogger, som jag tror är de bästa alternativen, kan importera alla tidigare inlägg. Sen undrar jag om du trots allt inte får en del trafik från VK? Skulle tro att de flesta bara ignorerar skräpbloggarna.

  13. Gunnel Forsberg

    Svar till Lennart (2011-12-18 18:41)
    Det vore ju suveränt om det gick att göra! Jag är inte bekymrad för egen del, mina läsare hittar mig ändå, det är helhetsintrycket av en slarvig bloggsida som jag blir besviken på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.