Må pennan aldrig bli trubbig!

Må pennan aldrig bli trubbig, och tankens kraft aldrig slockna! Det är min egen nyårsönskan men även en hälsning till mina medbloggare. Till dig som ännu inte fattat pennan så vill jag uppmuntra dig att prova. Det kanske blir som för mig – att plötsligt kommer minnen, tankar och känslor utfarandes genom fingertopparna. Tankar minnen och känslor som man inte visste fanns eller som man aldrig förmått sätta ord på. Låt 2012 bli ordets år! Till alla mina vänner och bekanta önskar jag en riktigt fin nyårsafton och ett GOTT NYTT ÅR. Själv packar jag just en matsäck, lägger fram ylleyxorna, pep-talkar maggoten och gläder mig storligen åt att strax – denna gnistranda klara nyårsafton – få bege mig på skoterutflykt upp bland fjällen i glada vänners lag. Nu vänder vi på butiksskylten. ha en fin dag!