Premiärsemlan

Såhär ser bygget ut idag. Däruppe på taket kämpar tappra snickare. Hoppas inte premiärsemlan får dem att tappa fotfästet. Jag får nästan nypa mig i armen för att förstå att stommen är på plats. Nu gäller det snabbt att få taket och anslutningen mot huset klar så det håller mot väder och vind

8 kommentarer

 1. per

  Vilket projekt ni dragit igång,ser ju hur häftigt ut som helst.Fattade först bara att ni skulle renovera liiiite,det bidde lite till ser jag. Lycka till.

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-01-22 10:03)
  Tyvärr är jag inte lika effektiv och driftig som du;) Jag hinner bara med en och annan uppdatering av ansiktsboken än så länge. Men kanske min nya ”arbetsmiljö” inspirerar och får mig att bestämma mig att ta tag i ”boken”

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till per (2012-01-21 18:40)
  Huset var verkligen i behov av en och annan åtgärd Utbyggnaden och altanen blir vårt vardagsrum och vår ”tomt” och ger behövliga förutsättningar för ett bra privat och arbetsliv, men även möjligheter för vår verksamhet att utvecklas.

 4. MICKAN

  Vad fint ni bor och finare kommer det att bli. Det ser man ju. Min stuga får förmodligen plats i ert vardagsrum … hehe.
  Men jag trivs bra i min stuga i skogen ändå.

  Lycka till med bygget!

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till MICKAN (2012-01-25 08:06)
  Stugor i skogen ska man inte förakta! Huset ser större ut än vad det egentligen är. men det blir en underbar rymd och ljus i utbyggnaden. Skönt för oss som varken haft vardagsrum eller altan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.