In i märgen

De senaste dagarnas kyla verkar ge med sig en smula. Som kallast hade vi – 27 igår. Byggarna kämpade på ändå. Snickarkaffet fick kompletteras med värmande blåbärssoppa och choklad. Som kontrast har R legat inne och frossat i feber. Redan i lördags började det, och ännu idag har han febertoppar. Just nu ligger han och hoppar i sängen med rispåse varmvattenflaska tre täcken och skotorken på högsta effekt in under täckeshögen. Hunden ligger på fötterna och i andra änden stoppar en sjuksköterska in febertermometer och alvedon, pussar pannan och hoppas hoppas att det ska släppa så gubben får bli människa igen. Hoppas hoppas också att den här dova huvudvärken bakom mina ögon bara är ett hypokondriskt sympatisyndrom, och inte början på en egen flunsa. Vi vill vara friska! speciellt till helgen då fina Åsa Å med sällskap kommer hit till vykortet. Då vill vi ha sol hälsa och trevligt värre.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Börja morron på fastande mage med 4 dl hett vatten med 1/2 pressad citron och ca 3-4 cm riven färsk ingefära- låt dra minst 5 minuter-drick varmt. Har jurerat mig själv då jag blev sjuk förra torsdan å inte behövt in på lassa denna gång för andningshjälp- snutit 3 coopkassar fulla,

    ”överkursen” hag kört är iofs smothies med avokado,grape,lime,ruccola,aloe vera,vetegräs och spirulina tjolahopp-3 st över dan-plus mycket att dricka. Hoppas he blir bätter med guben å att det onda inte intar din lekamen!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2012-01-26 00:06)
    Det var en huskur som hette duga:) Nu har vi fått order om att han ska dricka jättemycket. Kanske snor lite från din superduperdryck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.