Pest och pina

Typiskt hatobjekt.


På sjätte nattens feberfrossbrytningar hackade han fram att han var mogen för ett läkarbesök. Detta efter att han börjat få ont i flanken. Dagens besök på vård – o-centralen i A-plog resulterade i diagnosen Sorkfeber. Råttpest sa vi förr i tiden. Det är vådan av att ständigt bära famnar med ved. Skönt att få en diagnos, men jobbigt att veta att det kan dröja innan bättring sker. Ingen behandling finns, så det är vätska, febernedsättande och vila som gäller. Prover är skickade som vi får svar på på måndag. Njur och leverprover. Vännen min är grå och blek och orkar just inte så mycket, så i helgen får jag spotta i nävarna och jobba järnet själv. Helgerna är inte att leka med den här årstiden. Fullt med folk. Roligt men intensivt.Tack gode gud för snälla campgäster som kan köra hjullastare och skotta undan det värsta av snön som faller i vita drivor.

Väntar hit en arbetskamrat från Umeåtiden i helgen. Ska bli supermysigt att få träffas. I morgon kväll efter stängningsdax är vi bjudna på middag i stuga 10. Så lyxigt!! Hoppas hoppas att R orkar vara med – en liten stund i alla fall. Håller tummarna för att de ska få bättre väder än snöstormen som härjar just nu.

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. Sonia

  Hoppas R mår bättre nu, men jag oroar mig för hur DU mår oxå, det blir ju dubbel arbetsbörda för dig. Tur jag vet att ni har snälla och hjälpsamma stuggäster som ställer upp med än det ena än det andra, men du måste vara rädd om dig. Jag har ju bara en lillasyster, kram,

 2. Eva Gerdin

  Gunnel, man får oanade krafter när ens älskade är sjuk. Ger dej ändå rådet att hushålla med dem!!Tänker på dej.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Eva Gerdin (2012-01-30 09:04)
  Så sant Eva! Det känner jag redan. Här är det turligt nog så att han så småningom blir kry igen. men jag lyder råd från dig som fått axla karagörat. Var rädd om dig du med! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.