Alla hjärtans dag

I brist på blommor blader, tårta eller presenter får det helt enkelt bli ett rökt renhjärta till eftermiddagskaffet. Önskar er alla en bra dag.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Erik

  Ha nu en bra dag Ni också. Se också till att återhämta er från allt elände ni drabbats av.
  Hjärtliga hälsningar Erik

 2. Allan Karlsson i Vagnhärad.

  Ibland önskar jag att du finns närmare mig att prata med men det går ju inte så det får bli så här. Här är soligt och fint och har varit det några dagar. Jag har hjälpt min son med jordbruket och det har funkat fint så nu borde det om ett par dagar vara färdigsått. Havre, korn och vårvete har han sått.
  Tittar ibland på er fjällgård Sandviken, vad fint vid sjön och så läser jag dina inlägga i bloggen.
  Ha det gott du med man, sommarn kommer.
  Vågar jag skicka en kram? Bättrar nog litet det onda du skrev om?

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Allan Karlsson i Vagnhärad. (2012-05-19 08:33)
  Tack för kramen Allan! Fantastiskt att sådden är i jorden. Jag brukar tänka på hur fantastiskt det egentligen är med frön och korn, som gett skörd genom årtusenden. Någon gång såddes det alla första fröet. Undrar när?! Önsar dign härlig sommar med hälsa och krafter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.