Mardröm

Detta börjar likna en mardröm. Vi har hankat oss fram mycket tack vara att jag hållit mig på benen med hjälp av alvedon/ipren – om än långt ifrån pigg. Nu har även jag förutom en gräslig hosta, hög feber och i morgon väntar en avgörande dag med stenhårt arbete. Rörmokarn kommer och vi ska ta upp hål i väggar, flytta element och hyllor och dessutom kommer varuleveranser. Hoppas på ett mirakel – att det ska vända för R inatt eller att jag får vakna feberfri och stark. Ursäkta allt kröjmande. Jag är inte den som "tappar segern" i första taget men just nu känns det tungt. Nog klagat. Nu tar jag mig en dekokt och pallrar mig i säng. Håll tummarna för oss är ni snälla.

Etiketter: , ,

12 kommentarer

 1. Helena Isaksson

  Håller alla tummar att det går bra för er. Även en gumma av ”segt virke” kan tappa stinget, det är ju alldeles, alldeles mänskligt!!

  Hoppas att ni får krya på er. Kul att följa er däruppe i fjällvärlden.

  Hälsningar Helena Isaksson

 2. Gunilla Gustavsson

  Självklart håller vi tummarna! Jag ska strax komponera en speciell önskan till högre makter just innan John Blund kommer. Eller så skickar jag önska med John B och ber honom strö min önskan där han vet den bäst hör hemma =0)

 3. Birgitta

  Håller tummarna och hoppas det inte blivit sämre, men jag önskar att du/ni kan få lite hjälp så kroppen får lite tid för återhämtning. Tankens kraft brukar ju vara stor så många kramar och tankar till er.

 4. Ulla i Umeå

  Tycker inte alls att du ”kröjm”.
  Tyvärr är det ju så, att om man inte ger kroppen möjlighet att vila när man är riktigt sjuk, så tar det längre tid att tillfriskna och risken för komplikationer ökar. Men detta är ju baksidan av att vara egen företagare….det är endast dödsfall som räknas som laga frånvaro.
  Hoppas verkligen att ni kry på er snart!!

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Helena Isaksson (2012-02-14 21:02)
  Nu känns det faktiskt som om både gumman och gubben har nått botten och vänt en aning uppåt. Håll tummarna att eländet är över!

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till Birgitta (2012-02-15 08:51)
  Tror stenhårt på att alla goda och varma tankar hjälpt oss. Nu ser vi framåt. R får ta det mycket försiktigt nu om krafterna återvänder, så det inte blir något fler bakslag. Kram!

 7. Gunnel Forsberg

  Svar till Kerstin Oskarsson (2012-02-15 22:30)
  Vet du hur mycket godhjärtad och positiv kraft du utstrålar Kerstin? Det är en fantastisk egenskap som kommer att ge dig själv och dina medmänniskor mycket. Tack för omtanken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.