Högsta vinsten

En försiktig fladdrande låga av hopp, ungefär så skulle jag beskriva den lilla fläkt av energi som visat sig idag – för oss båda.  En vändning på eländet? Ja det är så jag vill tro och visst ser jag aningen av en liten glimt i Robbans blick och en försiktig färgton i hans bleka nuna. Min feber har lugnat sig något och det går lättare att andas. Orken varar i ca 5-minuterssekvenser, eller i ett telefonsamtal eller en kund. Men den finns där  i allafall försiktigt spirande. Tänk om det är sant – att det värsta är över, att det ljusnar och att morgondagen blir ännu bättre. Tack alla fantastiska supportande medmänniskor för vänliga och värmande ord, omtankar, uppmuntran, tummar och kommentarer. Det betyder så mycket!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Bibbi

  Har väntat på livstecken från dej/er, blir så glad när jag läser detta, håller tummarna för att krisen är över!
  Styrkekramar/Bibbi

 2. Bertil K

  Heja Gunnel&R. Den tummen var skön att få trycka. Bränn nu inte ljuset i båda ändarna eller i alla fyra. Starta med en låg växel lite gas och mycket koppling. Förstår att det inte är så lätt nu när det går mot helg.
  Lev väl båda två.

 3. Birgitta

  Här närmare kusten har vi strålande sol just nu och jag hoppas verkligen att ni fortsätter era trevande förbättringar från flunsa och pest. Önskar er riktigt mycket sol och lagom med arbetsinsatser.

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Birgitta (2012-02-17 10:03)
  Omväxlande väder här med sol och snö om vartannat. Men vårljuset är på väg. Kl 07 är det nästan ljust:) Vi tar det lilla försiktiga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.