Känd från media

Gissa vem som har ett helt uppslag i senaste numret av Bretonbladet? Vår lille bretonkille Leo förstås. Det är inte utan att man är stolt som en tupp. Skönt som motvikt till de stunder då man blir galen på hundrackarn som just nu testar gränser – och mattes tålamod, mest hela dagarna.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

 1. Märta G o Leif

  Hej , sitter här med mor o ser på de vackra vinterbilderna o läser lite av vad du skriver om. Märta har idag gjort en starrop. som gått bra o är här till helgen. Trots de vackra vinterbilderna så är det nog våren o allt som hör till den som lockar mer just nu… Ha det så gott dännaoppe…..med varma hälsningar från oss….. Märta , Leif o KA

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Märta G o Leif (2012-03-08 17:49)
  Så kul att höra från er! Hoppas att operationen gick bra och att ni snart får njuta av den riktiga vårdens ankomst med alla härligheter som tillhör. Varma hälsningar, allt gott och en säskild kram till Märta från mig!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Märta G o Leif (2012-03-08 17:49)
  Så kul att höra från er! Hoppas att operationen gick bra och att ni snart får njuta av den riktiga vårdens ankomst med alla härligheter som tillhör. Varma hälsningar, allt gott och en säskild kram till Märta från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.