I mitt påskägg…

Endast två små påskkärringar kom på besök "live" idag. Men på små vågor i cyberrymden kom dessa underbart söta små påskfigurer flygandes till mig. Oliver och Alice påskar för allra första gången….och jag hoppas förstås att Sixten kommer farande på samma sätt till farmors mailbox. En intensiv och bra dag är snart till ända. Påskkäringen i Sandviken har just hängt bort kvasten hucklet och förklädet efter sista servicehusstädningen. Nu ska vi ta oss något gott att äta och dricka, njuta av en stunds frid och ledighet, samt ladda batterierna för ännu en intensiv dag i morgon. Glad Påsk alla vänner och släktingar!

 

4 kommentarer

  1. Linnéa Åström

    Hej!
    Kul att läsa att det finns fler västerbottningar som hamnat i Norrbotten. 🙂 Dessutom har vi en husvagnsplats v 15-16 och kommer upp med skotrar och ett glatt humör. Har längtat länge efter att få komma iväg från jobb och vardag 😀

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Linnéa Åström (2012-04-05 21:30)
    Ja tänk att man blev nobbottning! Men i själ och hjärta förblir jag västerbottning livet ut – tror jag:) Härligt att komma upp till fjälls och skoterlivet. Hoppas ni har/haft fina dagar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.