Den hotta doggens födelsedag

Våran tjollerhund och älskling Leo fyller 1 år idag. Det firar vi med små glädjeskutt fåniga röster och ett eget paket köttbullar till den lurvige jubilaren. Hipp Hipp Hurra!!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Allan Karlsson i Vagnhärad.

    Märkligt ibland, jag sökte på Krisineberg och fann dig där.Både bild och ord och det du jobbar med på din fjällgård. Dina intressen, äldrevård och demensvård.
    Den 12 nov. 2009 dog min älskade efter att ha varit sjuk i alzheimer i många år. Detta och vården den fina och goda i 2½ år på en demensavdelning i Trosa gjorde att jag fick mycket inblick i ädrevården och speciellt demenssjukdomar.Min kära, Elsie kom från Småland och då hon dog så hade vi varit giftai 56½ år. Lantbruk och bredvid en del år jobbade jag i kyrkan. Min Elsie var av bondeblod så hon kunde hänga med på det mesta.Tre barn fick vi, dottern gifte sig in i en härlig norsk familj, har det bra. Äldsta sonen har gården som vi köpte 1959 och han övertog den 1987, den yngre sonen blev problem med, suttit i fängelse men har bra jobb som elektriker nu.Bor i huset bredvid mig, den som har gården en ½ mil härifrån.
    Demens, den är inte lika på någon person, i det här faller själva lugnet, inga besvärligheter alls. Hur jag börjde märka hennes sjukdom? Hon hade från ungdomen ett otroligt minne men när det började slira ibland blev jag undrande. Så jag pratade med vår läkare och det blev remiss till minnesvdelningen på lasarettet, hon fick medecin som gjorde i början litet verkan men när dosen ökades gick det inte.
    Nu lever jag ensam, fyllde 90 i somras och Elsie fyllde 85 dagen innan hon gick tll ett bättre land där inga bekymmer finns och inga sjukdomar.Vad många fina minnen jag har av henne och det hon gjort i sitt långa liv.
    Min varma vårhälsning till dig och tack för at jag får skiva av det som kan ses som bkymmer det lättar betydligt, många vänner som vet hur jag har det är också fint. //Allan. I Kristineberg var vi på en resa och åkte buss ner i gruvan till 90 meter. Det var väl inte 900 m.??? Såg kopian av Kristus bilden och hörde i kyrksalen där info om gruvan m.m.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Allan Karlsson i Vagnhärad. (2012-04-20 16:52)
    Hej Allan! Tack för din varma fina berättelse om ert liv tillsammans. Jag känner mig hedrad som fick ta del av den i ett så fint kommentarsinlägg till min blogg. Jag önskar dig ett fortsatt fint och rikt liv med hälsa och krafter, samt att du även fortsättningsvis får bevara de fina minnen du har från ditt långa liv. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.