Åter avsändaren…

Sista kvällen med gänget här i Ulriksdal. En god middag – Haremsgryta – lagad av min duktige hemmakock till son. En sista såpbubbleblåsning med Sixten och de sista resterna av morsdagstårtan innan sängdax. Det har varit kul och stimulerande at få vistas i Roslagens famn några föreläsningsdagar. Har guidats och fraktats runt av trevliga Pia, fått träffa trevliga och engagerade jobbare inom demensvården och njutit av den grönskande vackra naturen.

I morgonkväll bär det av hem till mina grabbar i nord. Där blåser det isande vindar och sommaren är ännu långt borta. Tar med mig värmande minnen hem och en massa bäbisdoft i näsan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.