Midnattssol

Midnattsolen håller oss vakna och inspirerade. Man varken kan eller vill sova när det är så otroligt vackert ute. Spegelblank sjö och blå himmel. Luften är full av fågelsång. Bäst ändå att knoppa. Imorgon händer det spännande saker. Vi får långväga gäster, ett par journalister från ett italienskt outdoormagasin och deras ciceron. Då vill vi visa på det bästa som Sandviken har att erbjuda, och avslutar dagen med ett helikopterlyft till en högfjällssjö där vi isfiskar till midnattssolens sken. Håll tummarna för fint väder!!

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮

    Jag undrar varje natt när jag kommer hem från jobbet och går genom skogen var midsommar är någonstans. Jag måste fortfarande ha ficklampa för att se var jag ska gå någonstans.

    Skulle nog gärna vilja ha lite av midnattssolen här också 😀

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮ (2012-06-19 08:26)
    Ajdå, ja så är det ju i somliga delar av vårt vackra avlånga land. DEt har sina olika tjusningar i norr och söder. Det härliga ljuset – kan jag lova – är verkligen hälsa för själen. Jag mår så himla gott av det. Du får ta och boka in en fjällresa och ladda tallkottisen inför vintern!! 🙂

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Ina (2012-06-19 19:36)
    Hej Ina!! Ja det blev en kul och intensiv dag även om vädret kunde ha varit bättre. Önskar er en underbar sommar, och om ni har vägarna förbi så hör av er så vi får bjuda på något. Nu är det mindre stressigt än under vårvintern! Hälsa gubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.