After Bite

En underbar dag. Mamman är glad! Högsommar, varmt och ljuvligt med ljumma brisar. En båttur med Isabelle och ett par fiskespön. Bebben måste ju få höra lite annat än fostervattensljud och vänja sig vid vågskvalp mot fiskebåt. Det var bara vi och bremsen på udden. Ett och annat vak klafsade runt oss där vi satt och gassade i solen medans vi intog vår medhavda lunchbox. Riktig semesterkänsla! Väl hemkomna blev det "After-bite" med glass och jordgubbssaft. Nu softar vi och tar det lite lugnt mellan kunderna. En riktigt bullrusch blev det så nu måsta jag tvärgrädda några plåtar igen.

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Michael Forsberg

    Vilket underbart ställe ni hittat!Det är inte frågan om ”guldkorn” i tillvaron,utan om en stor Guldklimp!Bry er inte om elaka tungor,dom är bara avundsjuka,och mår dåligt själva.Ni har varandra,ett helt underbart ställe.Det är Livskvalitet i ordets rätta mening.Har tyvärr inte ännu upplevt erat ställe,men jag lovar att det ska ske inom en snar framtid.Lycka till med erat fantastiska arbete.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Michael Forsberg (2012-08-14 19:16)
    Tack Michael!
    Guldklimp är rätta namnet och livskvalitet är det att vakna varje dag i den här underbara miljön! Hoppas Sandviken bjuder på sin vackraste sida när du kommer:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.