Vattenståndet i Ratan

Försöker krya på mig själv med hjälp av uppmuntrande tankar. Till exempel på vad jag rent hypotetiskt kulle kunna unna mig vid besöket i civilisationen…..Det skulle faktiskt vara härligt att simma, få lite fotvård eller någon skön behandling. Men med tanke både på täppta bihålor och på vattenståndet i Ratan så är det nog säkrast att jag håller mig på det torra. En loppis skulle onekligen vara kul…kanske ett biobesök, tehörnan och så får jag ju umgås med kära vänner, min älskade son, mamma och fina syskon förstås.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Ellen (2012-09-26 22:04)
    Tack kära syster för en oförglömlig kväll. Kände mig glad rik och tacksam när jag körde hem till Alex på nattkröken. Önskar hälsa kraft och lycka till med allt ni företar er den närmaste framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.