Minisemester de luxe

Ett knappt dygn av semester, en minisemester de luxe på bortaplan, är till ända. Jag lever länge på minnet av den bästa oxfilé jag ätit. Laponias hotellakan och en smarrig hotellfrulle var klart njutbara. Leo uppskattade dock inte hotellivet och får bära hundhuvudet för mattes och husses dåliga nattsömn. Metropolen Arvidsjaur bjöd på idel spöregn och husses knä kajkade oförklarligt ihop men vi hade det mysigt ändå. Mammografin är avklarad såhär på kanelbullens dag, Dollarstore länsat och släpvagnen besiktigad. Man är tacksam att få leva i ett land där möjligheten till mammografi ges, även om man får åka 44 mil för den goda sakens skull.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anna

    Bra att du åker på mammografi än fast det innebär lång resa. Höstens vackra färger får extra touch av rosa under oktober månad. Själv läggs jag in på onsdag för en bröstrekonstruktion, det känns både spännande och lite skrämmande. Under veckan som gick var jag uppe i Skellefteå, jag går på yrkeshögskolan och läser Demensspecialiserad undersköterska. Väldigt inspirerande och utvecklande. Ulla-Carin, vår lärare, berättade att du har varit inne i tidigare klasser och framfört din tankeväckare och att hon skulle höra med dig om kunde komma och föreläsa för oss också. Ser fram emot att träffa dig.
    Kramar / Anna

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Anna (2012-10-06 20:15)
    Hej Anna! SÅ kul att höra från dig och att du mår bra. Lycka till med operationen, det blir säkert bra. De är så skickliga nuförtiden:) Kul att höra att du går vidare inom demensområdet. Hoppas vi ses framöver !Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.