Täta tankar

Vaknade med andnöd, tät i huvud och bröst. Det tog en timme eller två innan jag sprayat hostat snutit och kraxat mig nassenär klar. Leo tittade oroligt och mycket skeptiskt på mig. För alla som drömmer om en tät kvinna så måste jag ju vara rena drömmen;) Skämt åsido. Att kunna andas fritt och lätt är en stor rikedom, det inser man när man är tät i luftvägarna. Hoppas att detta bara är en tillfällig situation och att det endast är partiklar från hemmets hundhärd och ackumulerade resebaciller som ger sig tillkänna. 

Rik är jag enbart i själ och hjärta.Men det är sannerligen inte fy skam. Tak över huvudet har jag också, och någon som älskar mig. Jag är full av fina minnen från den gångna veckan. Kameran är full av fina bilder som jag ska titta på idag.

I ett höstlikt Stockholm såg jag medvandrare som av olika anledningar kommit snett. Som inte har någonstans att ta vägen och som har ångest och problem som följeslagare. Att få vara trygg, mätt och få krypa ned i ett varmt hus i en renbäddad säng och vara fylld av tacksamhet över att alla nära mår bra och lever – det är den sanna rikedomen.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.