Hemma igen

Hemma igen efter ett drygt dygn på löslistan. Ca 80 mil på vintriga vägar har jag hunnit med. Fått träffa en massa härliga medarbetare i Åsele kommuns äldreomsorg och Demensföreningen. Härligt att se hur man på olika sätt jobbar för att förbättra villkoren för våra demenssjuka. Övernattade hos lilla Mor och startade tidigt med destination Lycksele för att släppa av mamma hos hennes syster. Efter Åselevägen kom vinterkänslan för första gången den här säsongen. Solen gnistrade vackert i rimfrostiga och snöiga träd. Under hemvägen kom snön. Lapphandskar vräkte ned och sikten var obefintlig. Jag var ensam på vägen i nästan 20 mil. Efter att ha lämnat av mamma och tankat kaffe fortsatte jag hemåt. Inte en plogbil i sikte förrän jag närmade mig Silvervägen. Tur man har fyrhjulsdrift!! Det var läskigt att köra men nu är jag hemma iallafall. Dödstrött kryper jag isäng. Amerika får ursäkta men valvakan får någon annan sköta. Nattinatta!! 

2 kommentarer

  1. Kristina

    Har fått höra många positiva kommentarer efter tisdagens föreläsning. Flera har funderingar vad de ska lägga i sin ryggsäck, en ville lägga sin stickade mössa som luktade så gott efter röken av brasan på älgpasset. Att glömma sina barnbarn bland det första tyckte en annan var sorgligt. Tusen tack än en gång du förmedlade mång tankar och väckte många funderingar. Lev o må som min mormor skulle ha sagt:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Kristina (2012-11-08 18:04)
    Tack själv Kristina för att jag fick komma!!Det är alltid inspirerande och även Tankeväckande för mig att få möta nya medarbetare. Mailar sammanställningen av utvärderingen så fort jag hinner. SÅ många kloka tankar från era medarbetare – ni har alla möjligheter för framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.