Tjyvstart

Har börjat pynta så smått, ta fram julkartongerna och välja det bästa. Det blir inte alls sådär svulstiga och maximerade jular som när barnen var små, men litegrann julsaker vill man allt ha. Jag blir alltid nostalgisk och lite fuktig i ögonvrån när jag ser julsakerna som minner om de där hektiska och hisnande men underbara åren då barnen föddes och växte upp.  Var lite tveksam till om jag skulle köra  Gunnels barndomskalender i bloggen även detta år, men har bestämt att det får bli så. Egentligen skulle jag vilja vara så teknisk att jag kunde spela in då jag läser kalenderavsnitten och de som vill kunde lyssna på mina egna berättelser från barndomens jular, men jag tror inte att jag fixar det.

Etiketter: , ,

5 kommentarer

 1. Birgitta

  Toppen! Din kalender är ju så underbar så jag ser fram emot lördagmorgon och första avsnittet!! Önskar er en fin vecka när nu vintern verkar komma på riktigt.

 2. Mona

  Ja visst är det mysigt att julpynta! 🙂 Jag har alltid gillat det men ändå varit ganska sparsmakad, sen då jag fick barn blev det akut mer svulstigt som du säger…herregud, jag hade ju alldeles för lite tomtar! 🙂 Så jag förstår vilken nostalgitripp allt pynt måste bli sen, det är ju som för barnens skull :-)Jag missade din julkalender i fjol men jag förstår att det är något att se fram emot! 🙂 Kram på dig och de dina!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Mona (2012-11-28 16:20)
  Ja jag har alltid älskat julen! Hoppas ni får en mysig tid med alla småtomtarna och att du även får tid att njuta ibland mitt i småbarnsbestyren:) Kul att du vill följa min kalender. Det är även en tävling där det varje dag presenteras en bokstav. 24 bokstäver – baklänges – som bildar en strof ur en julsång. Vinnaren får en hemgjord marsipanlimpa:))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.