Månskenspromenad

Månskenspromenad med min fyrbente. Månen vit och alldeles hel och rund. stjärnorna var på plats mangrannt ikväll. Nästan fullt dagsljus, otroligt vackert och fjällen som lyser ljusblå i månljuset. Magiskt och storslaget. Så liten man är i allt det stora.

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  Krispigt som en nybakt marängvärld Gunnel!

  2006 -natten mot 2007 var vi med barnen på Rösberget ovanför oss och tittade på fyrverkerierna över stan!

  Magisk utsikt (men så klart inte lika autentisk som er fjällvärld!) Det jag skulle komma fram till var att vi trodde det kom en bil bakom oss på den lilla smala skogsvägen, men det var ”bara” fullmånen. Och så klart blir det ju helt underbar effekt då inga artificiella ljus stör.

  Man kan (som du kanske vet) ”rena” sina kristaller med fördel i månljus!

  Jag gör wasabimozarellacreme som påstrykes ett tjockt lager på gravad lax, och rullas ihop. I ugnen ligger en kalkonfile´fylld med vitlökcreme med persilja å baconlindad och till det ; Gheeputtrad broccoli =)

  ha en skön helg!

 2. annkristin

  Det låter så vackert, tänk att att våran natur är så underbar ! Önskar dig o de dina ett riktigt Gott Nytt År !
  kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.