I blåsväder

 Från gårdagens -27 har vi nu nollgradigt. Det blåser en del och vi får se om det kommer in något busväder från Norge där det regnar  och blåser en hel del enligt rapporter.  Inne är det mysigt och varmt. Här bakas bullar och jag har börjat förbereda kvällens middag så smått. Antar att det är fredagskänsla även hos dig? Önskar er alla en trevlig kväll!

4 kommentarer

  1. Sonia

    Jajamänsan, fredagskänslan börjar smyga sig på här oxå. Middag hos Mr X i dag, och i morgon vankas det pussar och kramar hos småmistrarna xx och xx, längtar!

    Kram kära syster

  2. Maria Skiddi

    Fredagskänlsa i vården? Moahaha=) hostharkel..nåja 2:a helgen i rad på jobbet och 3 strödagar ledigt på 14 dgr. Nu kokar jag färsk blomkålspure´till en plankstek med ryggbiff..nomnom.

    Hur långt i förväg måste man boka stuga hos er? förstår att det finns både låg å högsäsong men hur der det ut vanligen?

    Nyfniiken.

    Ha en skön helg Gunnel! Hoppas dina halta kompanjoner inte halkar omkring å toksträcker onda lemmar i ev halka!!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2013-01-19 18:41)
    Oj…..det lät som ett drygt jobbschema. Tur att du verkar vara så bra på att ta vara på livets guldkorn mitt i knoget:)

    Det är bara att ringa eller maila och kolla om vi har något ledigt. Det finns oftast någon stuga ledig utom vissa veckor som är extra populära. V 14 och 18 är det fullt. Vår minsta/billigaste stuga – som är en av de mest populära – går oftast åt först. V 13-18 är vår högsäsong då har vi helveckobokning sö – sö. men om vi får återbud så kan det finnas sistaminuten-möjligheter. På hemsidan finns mer info http://www.sandvikens.se På vår facebooksida kan du hitta extrainfo och läskande bilder:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.