SOL

 Välkommen säjer vi till en kär gammal vän som varit osynlig i flera månader. SOLEN. Solen kom idag och det med besked. Kan bara gratulera alla som valt Sandviken till sitt resmål denna helg. Milt, vindstilla och strålande sol. Alla de perfekta ingredienser som behövs för att baka en fulländad fjällhelg. Jägare, skoterfolk och hundspann. Fjällvärlden har något att erbjuda alla. Eller som för mig som jobbar bara får betrakta ljuvligheterna genom fönstret – en sämre arbetsmiljö kan man ha!!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Oj va härligt det låter. Här närmare kusten är det mulet men bara -3 så utevistelser känns mycket bättre. Hoppas nu att solen visar sig hos er i morgon oxå så kan du få njuta av den!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.