Magiskt ögonblick

 

Mitt lilla trick visade sig fungera alldeles utmärkt med köttbiten i snöret på altanen.  Nyss hade vi besök av lekatten  som modigt lät sig filmas på mindre än en meters avstånd med bara glaset emellan oss. Leo och jag satt sida vid sida i solskensrummet och fick se hur han kämpade för att få loss köttbiten som jag knutit fast i en hink. Leo  var som paralyserad, satt alldeles knäpptyst och jag fotade från olika vinklar och fick flera jättefina småfilmer. Man känner sig previligerad:) Nu hör jag att han är där igen och vi bor verkligen "mitt i naturen". Underbart!

<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151322363528003" width="640" height="480" frameborder="0"></iframe>

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Haspelrullen (2013-02-12 17:51)
    Ja visst är det Erik! Men nu verkar han/hon komma en stund varje dag. Så kanske du med kan få lite fina bildsviter med dig hem när ni åker från Sandviken senare i vår:) Vi såg två samtidigt igår, så det är säkert ett par:)

  2. Johanna

    Åh vad jag hade varit lycklig om jag fått vara med dig i den här stunden….hittade faktiskt till din sida just för att jag sökte på småvessla på leta…vi misstänker att vi har en utanför vår husknut :))

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Johanna (2013-02-21 15:02)
    ja det är helt fantastiskt att få se ett så fantastiskt litet djur på så nära håll. Den är här nästan varje dag nu och jag har även sett makan/maken. Råttfritt är toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.