Rumpan har äntligen landat

Ojoj vilken rusch det blev idag. Fick tvångsinkalla R vid 4-tiden för att få gå undan och "tvätta händerna" Nu verkar det lugna sig lite och jag har faktiskt satt mig  ned för första gången idag. Sitter nu i soffan med min ömhetstörstande yngling (Leo alltså) och väntar på att det ska bli tomt på herrarnas så jag kan städa. R har jobbat hela eftermiddagen med att få upp tältkåtan. Några flinka norske gutter  hjälpte till och nu kan Salten trekkhundklubb använda den som de önskat. Vi hoppas att det snöar måttligt de närmaste veckorna så kanske vi kan ha den uppe ett tag. Trevlig helg önskar jag dig!

 

2 kommentarer

  1. jessica och marina

    hej gunnel!!

    tack för den underbara föreläsningen i arken igår!
    allt du sa berörde oss verkligen! underbar att lyssna till.

    tack!! hälsningar två töser från vmo och luddö vårdbostad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.