Gunnels Kaustik-SPA och Klippstuga

När man bor i avkroken, visserligen väldigt centralt i avkroken, så får bra karl/kvinna reda sig själv i mångt och mycket. Idag gick  en så kallad  "all Inclusive" av stapeln hemma hos mig. När jag ändå stod i duschen så blev det aktuellt med en avloppsrensning deluxe i duschen och samtidig storstädning av badrum. Kautsikångorna stod täta som dimman över Lutzen när det begav sig, och  gav begreppet "kemisk peeling" en helt ny dimension. Alla eventuella rynkor invärtes i andningsorganen äro nu svullna vackra släta och pärlemorskimrande.

Nåväl. Tanten blev ren, rören blev raka och badrummet blev skinande rent i hela 10 minuter tills efterklok undertecknad kom på att det var urakut med en klippning. Säja vad man vill om frisersalongerna i Arjeplog de är inte bara avlägsna utan även svåra att få kontakt med.  Därför var det bara att ta fram bäst-saxen, hänga på sig draculacapen och sätta igång.  Man har väl klippt ungar gubbar och mödrar några hundra gången så alldeles homlut är man ju inte. 

Ca 1 dm hår senare så var handfatet fullt, frisyren klar och badrummet i behov av städning IGEN. Inte direkt den LEAN production som gubben är proffs på….

Bara att börja om med städningen. Nu är man i alla fall nyklippt och ser väl inte så tokig ut. Baksidan vet jag inte mycket om. Robban fick göra en insats där och jag hörde när han stod där med saxen hur han muttrade något om att han kände sig som den där fåniga Jean Pierre Barapappa eller vadhannuheter….