Miss Mary of Sweden

 På den där fäjsboken poppar det upp små reklammeddelanden mest hela tiden. Antagligen något litet spionprogram som har koll på vilken typ man är, vad man äter och vad man har för stil. På min sida bombarderas jag idag av bantningstips och stroketest och nicorettereklam. Kanske den där lilla spionen rent av har koll på att man tjyvrökt någon gång tidigare i livet.  Det är väl bara en tidsfråga innan Miss Mary of Sweden dyker upp där med sina före och efter-silhuetter.

Igår fick jag till min förvåning  reklam från en modesajt. Ni vet den med den hemska tv-reklamen – zalando.se Den där lilla spionen kanske inte hade sett hur jag verkligen såg ut igår med städhuckle förkläde och storstövlar – som på väg till ett tidigt Blåkulla.

Zalando visade upp ett grällt spektra av mönstrade tights i illasinnade färger. Heltäckande mummelbyxor  i spandex med psykedeliska naturmönster. Jag rös lite vid tanken på hur jag med min kroppshydda skulle ta mig ut i ett par dylika.  Att se ut som ett helt naturprogram eller en regnskog känns inte riktigt bra. Och när man minst anade det kanske man kunde höra David Attenboroughs viskande stämma någonstans inifrån djungeln. Jag skulle då definitivt skylla på honom i alla fall

Nu fick jag en reklam för att "donera ett skratt". Jag hoppas att det var just det jag gjorde:) Ha en fin måndag gott folk! Det ska jag och min dejt slambilen ha!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Karin i Piteå

  Tack för dina fantastiska ord som målar bilder hos mej!
  Skrattet kom redan vid Miss Mary of Sweden, vilka minnen som poppar upp! Undrar just vem som klär i dessa tights?
  Äger ett par ”cupcakesmönstrade”, värmer gott till natten i vintercamparens husvagn.

 2. Michael Forsberg

  Hej!Som sagt:Med huckle eller ej,med kvast eller ej,till Blåkulla eller ej,med taits eller ej!Allt pryder en skönhet!Önskar er en fin och mysig kväll.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Karin i Piteå (2013-03-25 11:49)
  🙂 Det lät intressant med cupcakemönstrade. Jag har mest svarta med typ ”cupcakefyllning;) Kul att du uppskattar mina ord:9 En fin påsk önskar jag dig!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Michael Forsberg (2013-03-26 18:57)
  Du är väl för rar Michael! Alltid uppmuntrande. Sådana människor behövs i vårt kalla samhälle! Glad Påsk-kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.