Hejkon Bejkon

 Nu är det bara 5 min kvar tills vi stänger…Jag satte mig nyss för första gången idag och benen känns som bly. Så otroligt mycket folk det är i farten – redan nu. Norskarna har påsklov denna vecka och alla verkar de ha en sak gemensam – de vill ha bacon. Och en del annat förstås, men bacon verkar nästan vara nationalrätten. Alla är på sitt bästa påskhumör så det är en fröjd att möta dem över disken. 

När tröttheten kommer och kroppen protesterar får man påminna sig om att det är de här veckorna som ska uppväga många andra veckor då det är nästan dött och tomt här. Dagens schemalagda lunchstängning blev det inget med. Vår devis är – vi måste ha öppet när folket är i farten. Oftast blir det så, men jag tog R i öronen idag och sa ifrån på skarpen att vi bara MÅSTE ta oss tid att äta åtminstone ett mål mat per dag, annars binder man ris åt sin egen rygg. Vi får äta i skift men måste sköta om oss så vi håller hela påsken!

Nu ska jag städa servicehuset, gå med hunden och sedan lägga upp fötterna och göra nästa veckas beställningar innan det blir något att äta och sedan troligen dejt med JB ganska omgående. Gokväll gott folk!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Elisabeth B

    Vad jag beundrar er, tufft på alla sätt men ni tar er igenom allt.Jag hoppas att vi kommer förbi i sommar när vi skall ut på en fjällturer.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Elisabeth B (2013-03-26 21:58)
    Vi gör så gott vi kan och som tur är är vi ganska enträgna och försöker lära oss av våra misstag. Hoppas vi ses till sommaren!! Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.