Hur var det nu igen

 Efter snart tre år här i vykortet  utan semester så har jag nästan glömt känslan när man räknar ner och så är det sista arbetspasset över och veckor av ledighet  väntar. Känner mig ändå lite upprymd ikväll när flera av mina fb-vänner uppenbarligen har gått på semester och gläder mig med dem. Det firas  med god mat och dryck och man kan riktigt känna glädjen och upprymdheten mellan raderna. I morgonbitti kliver dott med familj på tåget i Gbg för ett dygns tågresa upp genom Norge. Jag hämtar dem på söndagmorgon och det ska bli SÅ mysigt att träffa dem och lille V. Hoppas att solen behagar skina på oss och på alla ystra semesterfirare. Vi önskar oss en fin sommar!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.