Rykten hit och dit om Putin

Rykten hit och dit om Putin. Som sagt det florerar många rykten om Putin då han inte synts till i offentlighetens nyhetsflöden på en vecka. Man tycker det är mystiskt när han inte synts till.

Enligt tidningen Vlasti.net ska ett stort tillkännagivande väntas inom kort men inga uppgifter om vad det handlar om. På sociala medier florerar rykten om en helikopter som landat nära försvarsministeriet. Det pågår även vissa ombyggnationer på Röda torget men inte till vad

Han har inte synts till sedan den 5 mars då han ställde in en resa till Kazakstan. En del rykten handlar om fåfängan och skönhetsoperationer, andra att han blivit pappa och till och med att han avpolletterades. Alla rykten har dementerats och vi får nog vänta och se.

Att han haft fiender är väl klart , oppositionsledare har mördats och Krim har tagits från Ukraina men det har han nog ett strakt stöd för Det märkte i alla fall jag när vi var i Karelen på festligheter där.Nu kan inte jag ryska men det blev öronbedövande jubel när namnet Krim nämndes.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.