Mats Waltin lämnar Björklöven

Mats Waltin lämnar Björklöven. Den möjligheten gav ju kontraktet och så är det. Det kan väl inte finnas någon som helst kritik mot hans sätt att lotsa fram laget. Han gjorde ett skitbra jobb enligt mitt sätt att se det när han fick upp orken på spelarna.

Nu sa han inte varför han inte fortsatte men nog borde vi få reda på det vi som älskar Björklöven. Han kommer aldrig att hitta ett lag med så trogna fans som i Löven. Jag tycker du ska stanna Mats om det inte är av personliga skäl. En Stockholmare måste kunna trivas i Umeå

4 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    ”En Stockholmare måste kunna trivas i Umeå”. Varför anser du det? Är det något storhetsvansinne du besitter och tror att Umeå är större än vad stan egentligen är?

    Men jag håller med dig … Walltin har gjort ett jättejobb för Björklöven. Orsakerna till varför han lämnar nu kan vi bara spekulera i. Jag har tänkt uteslutningsmetoden och kommit fram till att någonting inte funkade bra inom ledningen. Bara personliga teorier. Vad tror du?

  2. andreas

    Felrekrytering av löven ang mats.

    Har man inte klubben mer att ge än en säsong ska man inte dyka upp i första läget. Förstör bara oavsett hur bra säsongen blev.

    Isf tycker jag man ska ha goda skäl och gå ut med det inför supportrar också. Stort minus.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag är inte ens säker på att du har rätt. Som Löven var efter säsongen innan var det nog inte så lätt att få tag i bra tränare. Matts gjorde ett bra jobb med laget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.